Babagan Kita

Kanthi kepala kantor Dumunung ing kutha pariwisata sing misuwur ing donya-Hangzhou, Pantex minangka perusahaan profesional sing kerja ing Pabrik lan dodolan kanggo nglindhungi produk lan sandhangan siap lan produk sing gegandhengan. Perusahaan kasebut duwe ruang pameran lan pusat R&D ing Hangzhou lan siji100%didhaptar ing pabrik huang shan, ing papan dununge gunung sing paling apik ing China, mung 2 jam nganggo mobil, 1,5 jam kanthi Sepur Kacepetan dhuwur saka Hangzhou. Pabrik sing ditetepake ing taun 2007. Gunggunge pabrik kita ana 30.000 meter persegi, kanthi luwih saka 400 pekerja trampil, kanthi lulus sertifikat ISO9001, ISO14001 lsp.

Produk kita digunakake ing perawatan kesehatan, wilayah medis. Kita duwe macem-macem produk pakai buang kalebu topeng pasuryan, nglindhungi coverall, gaun pengasingan, gaun bedah, tutup sepatu, sarung tangan pemeriksaan, dll.

Pantex bakal sijine moto perusahaan "Dadi biso dipercoyo, Dadi kepribadian lan Persueing kesempurnaan kanggo tumindak kanggo diwujudake "Kabeh Win”Karo supplier lan pelanggan.