Coverall Isposisi

  • Disposable Isolation Coverall

    Coverall Isposisi

    Panutup Isolongan sing bisa dipecat minangka dikenal minangka tutup pelindung kanggo panggunaan non-medis, penting kanggo safety lan efisiensi pangguna ing lingkungan kerja. Setelan pengasingan sing bisa digunakake nyedhiyakake panglipur lan pangayoman sing cukup bebarengan. Bahan lan Fitur: kain PP sing ora dirajut PP, 100, ambegan, bobot entheng lan bahan fleksibel, anti-statis. Celana pinggiran elastis kanggo pas paling optimal. Kunci ngarep zip kanthi aman lan trep Gunakake: Khusus nyegah virus, apa ...