Gaun Isol dipecat

  • Disposable Isolation Gowns (Non-Sterile)

    Gaun Isol sing Diselehake (Non-Sterile)

    Keterangan Katrangan Isolasi Disposable (Non-Sterile) Model film PET + PE Nomer PT-004 Ukuran L, XL, Bobot kain 2XL 45gsm kasedhiya (kaya panjaluk sampeyan) Gaya Kanthi Ikat ing gulu mburi lan pinggul Warna Langit Biru, putih. warna ijo, ungu, utawa warna khusus liyane Packaging 1 Piece / Bag, 50pcs / Ctn Aplikasi Kesehatan & kesehatan / Rumah tangga / Laboratorium / institusi kesehatan umum liyane sing tahan lama, Eco-friendly, Non-beracun, Nafas lan Fleksibel Pangiriman ing 15-2 ...