Topeng Wajah Medis sing bisa dipecat

  • 3 Ply Medical Face Mask With Earloop

    3 Topeng Pasuryan Kesehatan Ply Kanthi Earloop

    Topeng Pasuryan medis sing Disposable, dirancang lan diprodhuksi kanggo nutupi cangkeme, irung, lan rahang sing nganggo, cocog kanggo digunakake ing setelan medis umum minangka topeng panggunaan siji kanggo ngalangi ambegan utawa ejection saka rereged saka tutuk lan irung. Spesifikasi: Desain Produk Sandhangan Perlindhungan Bernafas Tanpa SMS Diwangun Tutul Bahan PP sing ora ditenun + Cair-ditiup (kertas saringan) + Warna warna biru / Putih warna-warni PP Tanpa-anyaman 3ply Tampilan Hypoallergenic, tahan Cairan, Fiberglass ...