Gaun Pembedahan Medis Disponsable (Sterile)

Disposable Medical Surgical Gowns (Sterile)

Keterangan Singkat:


  • :
  • Detail Produk

    Tags Product

    Gaun bedah sing bisa digunakake yaiku barang kritis sing cocog kanggo ruangan operasi, klinik medis, pendhapa rumah sakit, ruangan pemeriksaan, laboratorium, situs ICU lan CDC kanggo ngisolasi kerusakan virus sing penting.

    Ana macem-macem pilihan gaun bedhah sing digawe saka SMS sing mesthi bakal nglindhungi staf medis sajrone kahanan sing ana prihatin.

    Ing profesi kesehatan, gaun bedhah nganggo peran penting ing asepsis kanthi nyuda transfer bakteri saka kulit staf medis menyang udara lan nglindhungi staf medis ing ruangan operasi. Kejabi, uga bakal nglindhungi anggota staf saka getih, urin, saline, utawa bahan kimia liyane lan cairan awak sajrone prosedur operasi.

    Bahan: SMS (Polypropylene Spunbond Nonwoven Fabric + Meltblown Nonwoven kain + Polypropylene Spunbond Nonwoven Fabric) kain kain: 65G / M2

    Nyaman, Entheng lan Entuk

    Dheweke nyenyet ambane sing nggawe insulated lan ora luwih panas.

    Spesifikasi lan fitur

    Model No. PT-003
    Ukuran L, XL, 2XL
    Gaya Tangan kerja kanthi jahitan, pinggul 4 dasi lan rong gulu, nganggo rajutan rajutan,
    Fitur Panggunaan tunggal
    Perlindhungan kanthi aman (teknologi ultrasonik)
    Anti-fluida, Anti-alkohol, Anti-Darah, Anti-statis
    Awet, Eco-friendly, Non-beracun, Nafas lan Fleksibel
    Nyaman, entheng lan beathable
    Ora tahan luh
    Mundur geni
    Paket 1 Piece / Bag, 50pcs / Ctn
    Aplikasi rumah sakit, sektor medis, klinik pergigian, Pembedahan Veterinary dll
    Cathetan 1. Produk iki disterilisasi dening etilena oksida.
    2. Kaloresan: 3 taun

    gr

    gdf (1)

    gdf (2)

    gdf (3)

    gdf (4)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan