Dilindhungi Coverall (Non-Sterile)

  • Disposable Protecting Coverall (Non-Sterile)

    Dilindhungi Coverall (Non-Sterile)

    Coverall sing ora bisa dilindhungi, uga dikenal minangka sandhangan protèktif, setelan protèktif medis, tutup pelindung pelindung, utawa setelan antivirus. Sandhangan proteksi medis nuduhake sandhangan proteksi sing digunakake dening personel medis (dokter, perawat, personel kesehatan masarakat, tukang cuci, lan sapiturute) lan wong-wong sing mlebu wilayah kesehatan sing spesifik (kayata pasien, pengunjung rumah sakit, wong-wong sing mlebu wilayah sing kena infeksi, lsp) . Sandhangan protèktif medis duwe kebolehtelapan kelembapan sing apik lan alangan, ...