Dilindhungi Coverall (Sterile)

Disposable Protecting Coverall (Sterile)

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Tags Product

Sandhangan protèktif medis, uga dikenal minangka jas protèktif medis, nganggo perlindungan pelindung, utawa setelan antivirus. Sandhangan proteksi medis nuduhake sandhangan proteksi sing digunakake dening personel medis (dokter, perawat dll) lan wong-wong sing mlebu wilayah kesehatan sing spesifik (kayata nggunakake lingkungan sing nemen kaya ICU lan kahanan Sterile, wong sing mlebu area sing kena infeksi, lan liya-liyane).

Sandhangan protèktif medis duwe kebolehtelapan kelembapan lan alangan, nduweni fungsi nolak seng nembus alkohol, getih, cairan awak, partikel bledug udhara, lan virus bakteri, kanthi efektif nglindhungi safety personel lan njaga lingkungan.

Sandhangan proteksi medis sing umum biasane kalebu topi, celana ndhuwur lan celana. Liwat nglereni, jahitan, kenceng, tape pers adesif lan teknologi manufaktur liyane, kita bisa ngasilake sandhangan proteksi medis sing cocog. Ing kabèh proses, mesin sing kalebu utamane mesin jahit lan mesin lem.

Sandhangan protèktif digawe saka bahan isolasi, saéngga panas ora gampang dipedhot, yen panas saya akeh banget, wong bakal rumangsa ora kepenak, mengaruhi efisiensi lan kualitas pakaryan. Ketenangan kalebu kebolehtelapan udara, resistensi beluk banyu, drape, bobot, kekandelan lumahing, sifat elektrostatik, refleksi, bau, lan sensitivitas kulit, sing paling penting yaiku kebolehtelapan udara lan permeabilitas uap banyu.

Materi lan Fitur:

Laminasi PP + 100 ora ditenun, Kain anti banyu sing ambegan, anti-statis. Tudung, tungkak lan pergelangan tangan kanthi tliti kanthi lengkap, sing nggedhekake kepenak lan perlindungan.

Panggunaan khas:

Tutup kantong dirancang kanggo nglindhungi para pekerja saka bahan mbebayani. Dheweke digunakake kanggo pangayoman marang kahanan partikel garing utawa semprotane semprotan cair gumantung saka keracunan lan kahanan cahya. Bisa nyegah bakteri, virus, cairan beracun lan mbebayani kaya getih pasien cairan, salvia, urin lan cairan liyane, bahan iki tahan tahan luh.

Batesan panggunaan:

Panggunaan tunggal, Gaya iki bisa digunakake ing lingkungan sing nemen kayata ICU lan kahanan sing apik

Spesifikasi:

Materi Laminasi PP + 100 ora dirajut, Sterile
Model No. PT-001
Werna Putih
Gaya Tali pergelangan tangan lan ankel, kanthi hood
Fitur Sterile, taped, anti banyu, ambegan, bledug, entheng lan anti-statis
Ukuran L, XL, 2XL
Aplikasi Cover PANTEX dirancang kanggo nglindhungi para pekerja saka bahan mbebayani. Dheweke digunakake kanggo pangayoman marang kahanan partikel garing utawa semprotane semprotan cair gumantung saka keracunan lan kahanan cahya. Bisa nyegah bakteri, virus, cairan beracun lan mbebayani kaya getih pasien cairan, salvia, urin lan cairan liyane, bahan iki tahan tahan luh.
Watesan panggunaan Gaya iki dirancang kanggo digunakake ing lingkungan sing ekstrem kaya kahanan ICU lan Sterile.
Paket 1pc / polybag, 30 pcs / karton utawa minangka syarat sampeyan

hf (1) hf (2) hf (3) hf (4) hf (5) hf (6) hf (7) hf (8) hf (9)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan