Dilindhungi Coverall (Sterile)

  • Disposable Protecting Coverall (Sterile)

    Dilindhungi Coverall (Sterile)

    Sandhangan protèktif medis, uga dikenal minangka jas protèktif medis, nganggo perlindungan pelindung, utawa setelan antivirus. Sandhangan proteksi medis nuduhake sandhangan proteksi sing digunakake dening personel medis (dokter, perawat dll) lan wong-wong sing mlebu wilayah kesehatan sing spesifik (kayata nggunakake lingkungan sing nemen kaya ICU lan kahanan Sterile, wong sing mlebu area sing kena infeksi, lan liya-liyane). Sandhangan proteksi medis duwe kebolehtelapan kelembapan lan alangan sing apik, nduweni fungsi nolak seng nembus ...