Dilindhungi Coverall

  • Disposable Protecting Coverall (Sterile)

    Dilindhungi Coverall (Sterile)

    Sandhangan protèktif medis, uga dikenal minangka jas protèktif medis, nganggo perlindungan pelindung, utawa setelan antivirus. Sandhangan proteksi medis nuduhake sandhangan proteksi sing digunakake dening personel medis (dokter, perawat dll) lan wong-wong sing mlebu wilayah kesehatan sing spesifik (kayata nggunakake lingkungan sing nemen kaya ICU lan kahanan Sterile, wong sing mlebu area sing kena infeksi, lan liya-liyane). Sandhangan proteksi medis duwe kebolehtelapan kelembapan lan alangan sing apik, nduweni fungsi nolak seng nembus ...
  • Disposable Protecting Coverall (Non-Sterile)

    Dilindhungi Coverall (Non-Sterile)

    Coverall sing ora bisa dilindhungi, uga dikenal minangka sandhangan protèktif, setelan protèktif medis, tutup pelindung pelindung, utawa setelan antivirus. Sandhangan proteksi medis nuduhake sandhangan proteksi sing digunakake dening personel medis (dokter, perawat, personel kesehatan masarakat, tukang cuci, lan sapiturute) lan wong-wong sing mlebu wilayah kesehatan sing spesifik (kayata pasien, pengunjung rumah sakit, wong-wong sing mlebu wilayah sing kena infeksi, lsp) . Sandhangan protèktif medis duwe kebolehtelapan kelembapan sing apik lan alangan, ...
  • Disposable Isolation Coverall

    Coverall Isposisi

    Panutup Isolongan sing bisa dipecat minangka dikenal minangka tutup pelindung kanggo panggunaan non-medis, penting kanggo safety lan efisiensi pangguna ing lingkungan kerja. Setelan pengasingan sing bisa digunakake nyedhiyakake panglipur lan pangayoman sing cukup bebarengan. Bahan lan Fitur: kain PP sing ora dirajut PP, 100, ambegan, bobot entheng lan bahan fleksibel, anti-statis. Celana pinggiran elastis kanggo pas paling optimal. Kunci ngarep zip kanthi aman lan trep Gunakake: Khusus nyegah virus, apa ...