Tutup Sepatu Diselor

  • Disposable Shoe Cover

    Tutup Sepatu Diselor

    Bahan kain kain 100% sing ora dirajut PP Nomer FB2003 Werna Pembayaran Putih T / T Wektu timbal Kaya ing jumlah Paket 10sets / polybag, 300 set / karton utawa minangka syarat sampeyan