Gaun Operasi sing bisa Diselehake

  • Disposable Medical Surgical Gowns (Sterile)

    Gaun Pembedahan Medis Disponsable (Sterile)

    Gaun bedah sing bisa digunakake yaiku barang kritis sing cocog kanggo ruangan operasi, klinik medis, pendhapa rumah sakit, ruangan pemeriksaan, laboratorium, situs ICU lan CDC kanggo ngisolasi kerusakan virus sing penting. Ana macem-macem pilihan gaun bedhah sing digawe saka SMS sing mesthi bakal nglindhungi staf medis sajrone kahanan sing ana prihatin. Ing profesi kesehatan, bisa nggunakake gaun bedhah penting kanggo asepsis kanthi nyuda ...