Lapangan Pasuryan

  • Face Shield

    Pasuryan Shield

    Perisai rai katon macem-macem bentuk, nanging kabeh menehi alangan plastik sing jelas sing nutupi pasuryan. Kanggo pangayoman sing optimal, perisai kudu luwih ngisor ing njaba, ing kuping mengko, lan ora ana jurang sing ana ing antarane bathuk lan headset. Perisai rai ora butuh bahan khusus kanggo fabrikasi lan garis produksi bisa dibalekake kanthi cepet. Waja tameng nawakake sawetara kaluwihan. Nalika topeng medis duwe daya tahan lan sawetara poten ...