Topeng Pasuryan

  • 3 Ply Face Mask With Earloop

    3 Topeng Ply Pasuryan Kanthi Earloop

    Topeng topeng sing ora bisa digunakake kanggo panggunaan non-medis, sing paling terjangkau kanggo relasi krisis pasokan nalika epidemi Konvoi-19, digawe kanggo ngalangi bledug lan mungkasi virus nyebar, mung bisa digunakake ing lingkungan non-medis utawa lingkungan sing ora resik , cocok kanggo para pekerja produksi pabrik, ruang kantor, metu blanja, transportasi umum, asu nglindhungi saben dina, bledug lan anti partikel. Keterangan Produk Spesialisasi Busana Perlindung Bernafakut Tanduk Tanpa Pintar SMS
  • 3 Ply Medical Face Mask With Earloop

    3 Topeng Pasuryan Kesehatan Ply Kanthi Earloop

    Topeng Pasuryan medis sing Disposable, dirancang lan diprodhuksi kanggo nutupi cangkeme, irung, lan rahang sing nganggo, cocog kanggo digunakake ing setelan medis umum minangka topeng panggunaan siji kanggo ngalangi ambegan utawa ejection saka rereged saka tutuk lan irung. Spesifikasi: Desain Produk Sandhangan Perlindhungan Bernafas Tanpa SMS Diwangun Tutul Bahan PP sing ora ditenun + Cair-ditiup (kertas saringan) + Warna warna biru / Putih warna-warni PP Tanpa-anyaman 3ply Tampilan Hypoallergenic, tahan Cairan, Fiberglass ...
  • Kn95 Protective Mask

    Topeng Protective Kn95

    Topeng Kn95 digawe miturut GB standar 2626-2006 saka Cina, sing wis kabukten ditrapake padha karo filtrasi N95 lan FFP2. Gunakake Kn95 topeng minangka solusi alternatif sing apik kanggo wong normal nglindhungi awake dhewe lan kulawargane nalika metu ing njaba, tetep umum. Struktur desain sing kaya ing cup ndadekake topeng kn95 sing nganggo iki nduweni kinerja pas rai sing luwih apik tinimbang topeng pasuryan medis. Kanggo rega topeng Kn95, bakal luwih larang tinimbang topeng pasuryan sing bisa digunakake, ...