Gaun

  • Disposable Isolation Gowns (Non-Sterile)

    Gaun Isol sing Diselehake (Non-Sterile)

    Keterangan Katrangan Isolasi Disposable (Non-Sterile) Model film PET + PE Nomer PT-004 Ukuran L, XL, Bobot kain 2XL 45gsm kasedhiya (kaya panjaluk sampeyan) Gaya Kanthi Ikat ing gulu mburi lan pinggul Warna Langit Biru, putih. warna ijo, ungu, utawa warna khusus liyane Packaging 1 Piece / Bag, 50pcs / Ctn Aplikasi Kesehatan & kesehatan / Rumah tangga / Laboratorium / institusi kesehatan umum liyane sing tahan lama, Eco-friendly, Non-beracun, Nafas lan Fleksibel Pangiriman ing 15-2 ...
  • Disposable Medical Surgical Gowns (Sterile)

    Gaun Pembedahan Medis Disponsable (Sterile)

    Gaun bedah sing bisa digunakake yaiku barang kritis sing cocog kanggo ruangan operasi, klinik medis, pendhapa rumah sakit, ruangan pemeriksaan, laboratorium, situs ICU lan CDC kanggo ngisolasi kerusakan virus sing penting. Ana macem-macem pilihan gaun bedhah sing digawe saka SMS sing mesthi bakal nglindhungi staf medis sajrone kahanan sing ana prihatin. Ing profesi kesehatan, bisa nggunakake gaun bedhah penting kanggo asepsis kanthi nyuda ...