Topeng Protective Kn95

  • Kn95 Protective Mask

    Topeng Protective Kn95

    Topeng Kn95 digawe miturut GB standar 2626-2006 saka Cina, sing wis kabukten ditrapake padha karo filtrasi N95 lan FFP2. Gunakake Kn95 topeng minangka solusi alternatif sing apik kanggo wong normal nglindhungi awake dhewe lan kulawargane nalika metu ing njaba, tetep umum. Struktur desain sing kaya ing cup ndadekake topeng kn95 sing nganggo iki nduweni kinerja pas rai sing luwih apik tinimbang topeng pasuryan medis. Kanggo rega topeng Kn95, bakal luwih larang tinimbang topeng pasuryan sing bisa digunakake, ...