Sarung tangan Surgical Latex (Sterile)

  • Powder-Free Latex Surgical Gloves (Sterile)

    Sarung tangan Surgical bebas serbuk Latex (Sterile)

    Manik cuff kanggo gampang menehi lan nyegah gulung maneh. Pengertian sing apik banget lan tactile Tekstur kanggo sarung tangan graping wutah tanpa bubuk sing apik ditutupi Tingkat rendah protein sing diekstrak lan residu bahan kimia bebas sarung tangan Advantage Latex menehi panglipur lan pangayoman, kombinasi kekuatan, kelenturan lan resistensi sing sampurna. Amarga kekandelan lan kelenturane, dheweke nindakake kahanan kanthi risiko sing dhuwur, kahanan tugas sing abot. Dheweke cukup nyaman kaya sing nomer loro ...