Sarung tangan Examination Medical Nutrile (Non-Sterile)

  • Powder-Free Medical Nitrile Exam Gloves

    Sarung tangan Exam Nitrile Medical Free Powder

    Fitur 100% latek gratis saka tahan bantal, tahan bantal, protein lan bubuk bebas bubuk, Dirancang kanthi lentur lan super alus Kanggo menehi karet kaya karet alami kanggo nggampangake gampang menehi Tekstur ing tips driji kanggo genggeman sing ditingkatake ing kabeh kahanan Luwih aman, cocog kanggo nangani panganan lemak kalebu incl.cooking, zaitun lan lenga ati kodhe nglindhungi saka macem-macem bahan kimia Sarung tangan sing bisa digunakake Vinyl mbantu nglindhungi tangan lan driji saka kontak karo bakteri ...