Sarung tangan Examination Medical Vinyl

  • Powder-Free Medical Vinyl Exam Gloves

    Sarung tangan Exam Vinyl Medical-Powder-Free

    Fitur gratis DOP saka protein latek, alternatif sing apik kanggo alergen Tipe I Cocog kanggo penanganan panganan, kajaba panganan lemak alangan Praktis kanggo macem-macem aplikasi, Apik banget lan plancongan Apik banget, rumangsa lan performa Ekstra bubuk gratis Vinyl premimum sarung tangan nawakake pangayoman praktis kanggo pirang-pirang aplikasi. Sarung tangan 100% sintetik lan duwe akal tactile sing apik. Rak Liferd: Biasane 5 taun Kemasan 100PC / BOX, 10BOX / CTN,