Apa Pancegahan Kanggo Nganggo Topeng

1. Nganggo topeng nalika musim influenza sing dhuwur, nalika dina smog lan bledug, nalika sampeyan lara utawa mlebu rumah sakit kanggo perawatan medis. Ing mangsa adhem, wong-wong tuwa sing kurang kekebalan, wong sing lara lara luwih becik nganggo topeng nalika metu.

2. Umume topeng warna-warni digawe saka kain serat kimia, kanthi kebolehtelapan udara sing kurang lan stimulasi kimia, sing gampang cilaka saluran ambegan. Topeng sing berkualitas digawe saka kain kain kain kain kain kain tanpa kain.

3. Ora pati jelas ora kudu dilebokake sawise nggunakake lan ngresiki kanthi tepat wektu. Sawise nganggo topeng kanggo 4-6 jam, akeh germs bakal nglumpukake lan topeng kudu dibersih saben dinane.

4. Aja nganggo topeng kanggo mbukak, amarga olahraga ekstra dikarepake oksigen luwih gedhe tinimbang sing biasa, lan topeng kasebut bisa nyebabake napas lan malah kurang oksigen ing viskera, banjur ngasilake akibat sing serius.

5. Sawise nganggo topeng, cangkeme, irung lan umume wilayah ing ngisor orbit kudu ditutupi. Sisih pinggir topeng kasebut kudu cedhak karo pasuryan, nanging ora kena pengaruh ing garis.


Wektu kirim: Mei-14-2020