Sarung tangan Exam Nitrile Medical Free Powder

Powder-Free Medical Nitrile Exam Gloves

Keterangan Singkat:


  • Model No. FB011
  • Ukuran: S, M, L
  • Pilihan Material: Karet nitrat sintetik
  • Orientasi: Ambidextrous
  • Jinis: Mung bubuk, bubuk, ora ana ramping
  • Detail Produk

    Tags Product

    Fitur 100% lateks gratis digawe saka tahan bantal, tahan bantal, protein lan bubuk nitrat,
    Banget lentur lan super alus
    Dirancang kanggo menehi rasa karet kaya alam
    Roda gulung kanggo nggampangake sumbangan gampang
    Tekstur ing tips driji kanggo genggeman meningkat ing kabeh kahanan
    Luwih aman, cocog kanggo nangani panganan lemak kalebu incl.cooking, zaitun lan lenga ati
    Nglindhungi saka macem-macem bahan kimia
    Sarung tangan sing nganggo vinil mbantu nglindhungi tangan lan driji saka kontak karo bakteri lan rereged liyane.
    Keuntungan Sarung tangan nitril gratis sing apik banget, sarung fleksibel super alus nyedhiyakake aplikasi safety tambahan.
    Dirancang nganggo formulasi nitrile khusus sing dirasakake lan pas kaya latek lan ngidini gerakan lengkap lan keluwesan banget kanggo nyuda stres lan lemes. Dheweke ora kalebu getah getah asli lan alternatif sing paling apik kanggo wong sing ngalami alahan Tipe I.
    Aplikasi Sarung tangan sing bisa digunakake Vinyl digunakake kanthi akeh ing laboratorium, laboratorium, rumah sakit, sektor medis, klinik gigi, aplikasi higienis, ruangan bio, farmasi, personel medis, lingkungan farmasi, wilayah gegayutan kebersihan, pabrik, kantor, kamar kerja, ngresiki tugas cahya, warehousing , Hotel, rumah tangga, papan bledug, panggunaan saben dina, sekolah, kuliah, Taman Kanak-kanak, papan umum, DIY domestik, Salon kecantikan, perawatan kecantikan, urut, pusat kecantikan, salon rambut, pewarna rambut, salon kuku, perawatan pribadi, parlor kecantikan, Pembaharuan Veterinary, kegiyatan Veterinary, suplai Veterinary, peternakan kewan, layanan pangan, restoran, kafe, manufaktur panganan lan minuman, pengambilan panganan lan produksi, pangolahan panganan, layanan katering, masak, bakar, kemah, lsp.
    Rak Liferd: Biasane 5 taun
    Pengemasan 100PC / BOX, 10BOX / CTN,

    gf

    gf (1)

    gf (2)

    gf (3)

    gf (4)

    fg


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan