Safetyglasses

Safetyglasses

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Tags Product

Jeneng produk Goggle Safety
Model No. SL-60
Ukuran Dawane pangilon dawane 15cm, dhuwur saka pangilon 8cm, jembaré sakabehe 7cm, jarak irung ana 3cm, lan
jarak pinggiran yaiku 17,5cm (diukur kanthi manual, ana kesalahan 1-2cm)
Komposisi struktural utama Topeng mripat pengisikan medis dumadi saka topeng pelindung lan band ndandani elastis. PC lensa lan pigura PVC, Kombinasi cair sing dikuatake entuk efek anti-kabut liwat engineering lan penguatan permukaan nano. Ora resik, nggunakake siji-siji
Scope aplikasi Iki digunakake kanggo pangayoman ing institusi medis sajrone pemeriksaan lan perawatan, ngalangi cairan awak, getih sing cipratan utawa cipratan.
Pengemasan Tas 1PC / PE, 15PCS / BOX, 150PCS / CTN
Model / Spesifikasi Kanthi jinis sisih

Pandhuan kanggo nggunakake

1.Bukak paket kanggo njupuk prodhuk.

2.Sampeyan mbukak band elastis nalika nganggo, ndandani kacathet ing posisi mripat sing nyaman supaya gogger bisa pas rai kanthi tegas.

3.Nganggo fleksibel (kompatibel karo myopia lan kaca tingal maca), wawasan lapangan, anti kabut, anti-percikan, anti-impak.

 Pènget

1. Ora apik. Waca pandhuan kanthi ati-ati sadurunge digunakake. Sampeyan kudu digunakake sajrone 2 taun

Lensa nganggo teknologi anti-kabut loro-lorone, sing ora bisa disapu nganggo andhuk kertas utawa kain garing, saengga ora ngrusak lapisan film anti-kabut lan nyemprotake urip layanan.

3. Lebokake utawa njaga lensa nganggo kain serat nano sing alus. Aja ngumbah.

4. lensa ngetrapake lapisan teknologi berteknologi tinggi kanggo ngindhari obyek sing tajam supaya ora bisa nggaru lumahing lensa.

Goggle bisa dienggo maneh sawise disterilisasi kanthi profesional (ora direndhem kanthi cairan). Dilarang nggunakake cairan kanthi komponen kimia (kayata cuci, bubuk cuci, sabun lan aseton utawa alkohol)

bf

ggk (2)

ggk (3)

ggk (4)

ggk (5)

ggk (6)

ggk (7)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan