• banner1
  • banner2
  • banner3
  • banner4
  • 3 Persons Team Service

    3 Layanan Tim Orang

    Saben nindakake fungsine dhewe, klompok wong sing duwe ketrampilan profesional sing cocog kanggo ndhukung saran sing cocog, sampeyan ora kuwatir babagan desain, susunan lan produksi, layanan.

  • 2 Hours Promptly Response

    2 Jam Wangsulan kanthi Cepet

    24 jam kanthi online, nanggepi kanthi cepet sajrone 2 jam, luwih cepet tinimbang sing liya, kanggo menehi saran lan solusi profesional.

  • 1 Stop Solution

    1 Mungkasi Solusi

    Kita duwe pengalaman lengkap kanggo manufaktur lan layanan, desain / sampling / produksi / pangiriman mung kabeh perusahaan, kita bakal ngewangi sampeyan kanggo njamin proses pengadaan sing efektif, bisa ngirit wektu, usaha lan kuwatir.

Kanthi kepala kantor Dumunung ing kutha pariwisata sing misuwur ing donya-Hangzhou, Pantex minangka perusahaan profesional sing kerja ing Pabrik lan dodolan kanggo nglindhungi produk lan sandhangan siap lan produk sing gegandhengan. Perusahaan kasebut duwe ruang pameran lan pusat R&D ing Hangzhou lan siji100%didhaptar ing pabrik huang shan, ing papan dununge gunung sing paling apik ing China, mung 2 jam nganggo mobil, 1,5 jam kanthi Sepur Kacepetan dhuwur saka Hangzhou. Pabrik kasebut diadegaké ing taun 2007.

Waca Luwih

Kedatangan Anyar

Produk Fitur