Coverall Isposisi

Disposable Isolation Coverall

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Tags Product

Panutup Isolongan sing bisa dipecat minangka dikenal minangka tutup pelindung kanggo panggunaan non-medis, penting kanggo safety lan efisiensi pangguna ing lingkungan kerja. Setelan pengasingan sing bisa digunakake nyedhiyakake panglipur lan pangayoman sing cukup bebarengan.

Materi lan Fitur:

Kain PP non-tenunan 100%, Bernahe, bobot entheng lan bahan fleksibel, anti-statis. Celana pinggiran elastis kanggo pas paling optimal. Penutupan zip kanthi aman lan trep

Panggunaan khas:

Nyegah virus, bakteri, lan bledug partikel lan aerosol sing mbebayani bisa digunakake minangka perlindungan kahanan normal

Batesan panggunaan:

Panggunaan tunggal, ora bisa digunakake kanggo kahanan nemen ing rumah sakit

Spesifikasi:

Katrangan Product

Sandhangan Perlindhungan Bernafas sing Nonwoven SMS Taping

Materi Kain PP tenunan 100% (bobot kain: 55G / M2)
Model No. FB2001
Werna Putih
Gaya Penutupan zip zip, hood lentur, bangkekan lan tungkak
Fitur Sipat bernafas, bledug, entheng lan anti-statis able napas lan mesra alam, banget nyegah cairan, lenga lan bledug.
Ukuran L, XL, 2XL
Aplikasi Cocog pengasingan sing digunakake digunakake ing pertambangan / pangolahan kayu / logam, pemasangan elektronik, penebat insulasi, bengkel aseptik, pembersihan rumah tangga, Pabrik, bengkel bebas bledug, pabrik elektronik, bengkel kimia, fasilitas manufaktur umum, kantor, industri otomotif, bledug- tanduran gratis, kamar kerja, pembersih kontrak lan perusahaan manajemen, reresik tugas cahya, pangreksan, pangopènan umum, lukisan semprotan, bengkel bebas bledug, konstruksi, industri, pemprotan, perangkat lunak stamping, industri semikonduktor, industri manufaktur kepala magnet, pabrik LCD, lukisan lan nyemprot, manufaktur produk fiberglass, dll.
Paket 1pc / polybag, 50 pcs / karton utawa minangka syarat sampeyan

Panyimpen:

Watesan panggunaan sandhangan yaiku telung taun sawise produksi. Yen kahanan panyimpenan, bisa disimpen ing kemasan asli, ing papan sing garing, adoh saka sumber cahya lan panas mung. Watesan pembuangan mung gumantung marang rereged sing dienal nalika nggunakake.

gf (1) gf (2) gf (3) gf (4) gf (5) gf (6) gf (7)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan