Sarung tangan Examination Medical

  • Powder-Free Medical Vinyl Exam Gloves

    Sarung tangan Exam Vinyl Medical-Powder-Free

    Fitur gratis DOP saka protein latek, alternatif sing apik kanggo alergen Tipe I Cocog kanggo penanganan panganan, kajaba panganan lemak alangan Praktis kanggo macem-macem aplikasi, Apik banget lan plancongan Apik banget, rumangsa lan performa Ekstra bubuk gratis Vinyl premimum sarung tangan nawakake pangayoman praktis kanggo pirang-pirang aplikasi. Sarung tangan 100% sintetik lan duwe akal tactile sing apik. Rak Liferd: Biasane 5 taun Kemasan 100PC / BOX, 10BOX / CTN,
  • Powder-Free Medical Nitrile Exam Gloves

    Sarung tangan Exam Nitrile Medical Free Powder

    Fitur 100% latek gratis saka tahan bantal, tahan bantal, protein lan bubuk bebas bubuk, Dirancang kanthi lentur lan super alus Kanggo menehi karet kaya karet alami kanggo nggampangake gampang menehi Tekstur ing tips driji kanggo genggeman sing ditingkatake ing kabeh kahanan Luwih aman, cocog kanggo nangani panganan lemak kalebu incl.cooking, zaitun lan lenga ati kodhe nglindhungi saka macem-macem bahan kimia Sarung tangan sing bisa digunakake Vinyl mbantu nglindhungi tangan lan driji saka kontak karo bakteri ...
  • Powder-Free Latex Surgical Gloves (Sterile)

    Sarung tangan Surgical bebas serbuk Latex (Sterile)

    Manik cuff kanggo gampang menehi lan nyegah gulung maneh. Pengertian sing apik banget lan tactile Tekstur kanggo sarung tangan graping wutah tanpa bubuk sing apik ditutupi Tingkat rendah protein sing diekstrak lan residu bahan kimia bebas sarung tangan Advantage Latex menehi panglipur lan pangayoman, kombinasi kekuatan, kelenturan lan resistensi sing sampurna. Amarga kekandelan lan kelenturane, dheweke nindakake kahanan kanthi risiko sing dhuwur, kahanan tugas sing abot. Dheweke cukup nyaman kaya sing nomer loro ...