Pasuryan Shield

Face Shield

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Tags Product

Perisai rai katon macem-macem bentuk, nanging kabeh menehi alangan plastik sing jelas sing nutupi pasuryan. Kanggo pangayoman sing optimal, perisai kudu luwih ngisor ing njaba, ing kuping mengko, lan ora ana jurang sing ana ing antarane bathuk lan headset. Perisai rai ora butuh bahan khusus kanggo fabrikasi lan garis produksi bisa dibalekake kanthi cepet.

Waja tameng nawakake sawetara kaluwihan. Nalika topeng medis duwe daya tahan winates lan sithik kamungkinan kanggo reprocessing, tameng rai bisa dienggo maneh tanpa wates lan gampang dibersih nganggo sabun lan banyu, utawa disinfectants kluwarga umum. Dheweke cukup nyaman kanggo nyandhang, nglindhungi portal entri virus, lan nyuda potensial kanggo autoinoculasi kanthi nyegah panggunaan ora bisa ndemek pasuryan. Wong sing nganggo topeng medis asring kudu ngilangi komunikasi karo wong liya ing saubenge; iki ora prelu nganggo tameng praupan. Panganggone perisai rai uga minangka pangeling kanggo njaga jarak sosial, nanging ngidini visibilitas ekspresi rai lan gerakan lip kanggo persepsi wicara.

Spesifikasi: 

Model No. FB013

Ukuran: 33 x 22cm

Material: PET + Sponge

Digawe saka PET transparan (Polyethylene terephthalate) kanthi kalem anti kabut, reusable, lan perlindungan pelindung bisa dibersih nganggo disinfektan.

Kekandelan: 0.2mm

Perlindhungan pasuryan lengkap:  

Perisai pasuryan iki dirancang kanggo nglindhungi kabeh pasuryan saka semprotan lan splatter, titisan, bledug, asap minyak lsp.

Aplikasi wiyar: Cocog kanggo nggunakake omah, toko utawa dental, bledug lan bukti cipratane.

Fitur:

Komplek transparan, Hubungan lumahing kulit duwe spons sing alus, tali iku lentur, lan luwih entheng, ora nyaman.

Gampang kanggo nyetel adat kanthi headband elastis, sing cocog, cocog kanggo kabeh ukuran sirah, bening saka kristal, lan ana ruang ing antarane rai lan tutup pelindung.

hh (1) hh (2) hh (3) hh (4) hh (5) hh (6)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan