Topeng Pasuryan Protective Disposable

  • 3 Ply Face Mask With Earloop

    3 Topeng Ply Pasuryan Kanthi Earloop

    Topeng topeng sing ora bisa digunakake kanggo panggunaan non-medis, sing paling terjangkau kanggo relasi krisis pasokan nalika epidemi Konvoi-19, digawe kanggo ngalangi bledug lan mungkasi virus nyebar, mung bisa digunakake ing lingkungan non-medis utawa lingkungan sing ora resik , cocok kanggo para pekerja produksi pabrik, ruang kantor, metu blanja, transportasi umum, asu nglindhungi saben dina, bledug lan anti partikel. Keterangan Produk Spesialisasi Busana Perlindung Bernafakut Tanduk Tanpa Pintar SMS