Safetyglasses

  • Safetyglasses

    Safetyglasses

    Model Goggles Safety Product Nomer SL-60 Ukuran Dawane cermin ana 15cm, dhuwur saka pangilon 8cm, jembaré umume 7cm, jarak irung 3cm, lan jarak pinggir ana 17,5cm (diukur kanthi manual. ana kesalahan 1-2cm) Komposisi struktural utama Topeng mripat pengasingan iku kalebu topeng protèktif lan band ndandani elastis. PC lensa lan pigura PVC, Kombinasi cair sing dikuatake entuk efek anti-kabut liwat rekayasa lan nano-permukaan ...