Produk

  • Face Shield

    Pasuryan Shield

    Perisai rai katon macem-macem bentuk, nanging kabeh menehi alangan plastik sing jelas sing nutupi pasuryan. Kanggo pangayoman sing optimal, perisai kudu luwih ngisor ing njaba, ing kuping mengko, lan ora ana jurang sing ana ing antarane bathuk lan headset. Perisai rai ora butuh bahan khusus kanggo fabrikasi lan garis produksi bisa dibalekake kanthi cepet. Waja tameng nawakake sawetara kaluwihan. Nalika topeng medis duwe daya tahan lan sawetara poten ...
  • Safetyglasses

    Safetyglasses

    Model Goggles Safety Product Nomer SL-60 Ukuran Dawane cermin ana 15cm, dhuwur saka pangilon 8cm, jembaré umume 7cm, jarak irung 3cm, lan jarak pinggir ana 17,5cm (diukur kanthi manual. ana kesalahan 1-2cm) Komposisi struktural utama Topeng mripat pengasingan iku kalebu topeng protèktif lan band ndandani elastis. PC lensa lan pigura PVC, Kombinasi cair sing dikuatake entuk efek anti-kabut liwat rekayasa lan nano-permukaan ...
  • 3 Ply Face Mask With Earloop

    3 Topeng Ply Pasuryan Kanthi Earloop

    Topeng topeng sing ora bisa digunakake kanggo panggunaan non-medis, sing paling terjangkau kanggo relasi krisis pasokan nalika epidemi Konvoi-19, digawe kanggo ngalangi bledug lan mungkasi virus nyebar, mung bisa digunakake ing lingkungan non-medis utawa lingkungan sing ora resik , cocok kanggo para pekerja produksi pabrik, ruang kantor, metu blanja, transportasi umum, asu nglindhungi saben dina, bledug lan anti partikel. Keterangan Produk Spesialisasi Busana Perlindung Bernafakut Tanduk Tanpa Pintar SMS
  • 3 Ply Medical Face Mask With Earloop

    3 Topeng Pasuryan Kesehatan Ply Kanthi Earloop

    Topeng Pasuryan medis sing Disposable, dirancang lan diprodhuksi kanggo nutupi cangkeme, irung, lan rahang sing nganggo, cocog kanggo digunakake ing setelan medis umum minangka topeng panggunaan siji kanggo ngalangi ambegan utawa ejection saka rereged saka tutuk lan irung. Spesifikasi: Desain Produk Sandhangan Perlindhungan Bernafas Tanpa SMS Diwangun Tutul Bahan PP sing ora ditenun + Cair-ditiup (kertas saringan) + Warna warna biru / Putih warna-warni PP Tanpa-anyaman 3ply Tampilan Hypoallergenic, tahan Cairan, Fiberglass ...
  • Kn95 Protective Mask

    Topeng Protective Kn95

    Topeng Kn95 digawe miturut GB standar 2626-2006 saka Cina, sing wis kabukten ditrapake padha karo filtrasi N95 lan FFP2. Gunakake Kn95 topeng minangka solusi alternatif sing apik kanggo wong normal nglindhungi awake dhewe lan kulawargane nalika metu ing njaba, tetep umum. Struktur desain sing kaya ing cup ndadekake topeng kn95 sing nganggo iki nduweni kinerja pas rai sing luwih apik tinimbang topeng pasuryan medis. Kanggo rega topeng Kn95, bakal luwih larang tinimbang topeng pasuryan sing bisa digunakake, ...
  • Disposable Isolation Gowns (Non-Sterile)

    Gaun Isol sing Diselehake (Non-Sterile)

    Keterangan Katrangan Isolasi Disposable (Non-Sterile) Model film PET + PE Nomer PT-004 Ukuran L, XL, Bobot kain 2XL 45gsm kasedhiya (kaya panjaluk sampeyan) Gaya Kanthi Ikat ing gulu mburi lan pinggul Warna Langit Biru, putih. warna ijo, ungu, utawa warna khusus liyane Packaging 1 Piece / Bag, 50pcs / Ctn Aplikasi Kesehatan & kesehatan / Rumah tangga / Laboratorium / institusi kesehatan umum liyane sing tahan lama, Eco-friendly, Non-beracun, Nafas lan Fleksibel Pangiriman ing 15-2 ...
  • Disposable Medical Surgical Gowns (Sterile)

    Gaun Pembedahan Medis Disponsable (Sterile)

    Gaun bedah sing bisa digunakake yaiku barang kritis sing cocog kanggo ruangan operasi, klinik medis, pendhapa rumah sakit, ruangan pemeriksaan, laboratorium, situs ICU lan CDC kanggo ngisolasi kerusakan virus sing penting. Ana macem-macem pilihan gaun bedhah sing digawe saka SMS sing mesthi bakal nglindhungi staf medis sajrone kahanan sing ana prihatin. Ing profesi kesehatan, bisa nggunakake gaun bedhah penting kanggo asepsis kanthi nyuda ...
  • Powder-Free Medical Vinyl Exam Gloves

    Sarung tangan Exam Vinyl Medical-Powder-Free

    Fitur gratis DOP saka protein latek, alternatif sing apik kanggo alergen Tipe I Cocog kanggo penanganan panganan, kajaba panganan lemak alangan Praktis kanggo macem-macem aplikasi, Apik banget lan plancongan Apik banget, rumangsa lan performa Ekstra bubuk gratis Vinyl premimum sarung tangan nawakake pangayoman praktis kanggo pirang-pirang aplikasi. Sarung tangan 100% sintetik lan duwe akal tactile sing apik. Rak Liferd: Biasane 5 taun Kemasan 100PC / BOX, 10BOX / CTN,
1.2. Sabanjure> >> Halaman 1/2